Cercul Donatorilor Italia

Cercul Donatorilor Italia este un eveniment online de strângere de fonduri în timp real în cadrul căruia români din Italia, și nu numai, donează pentru trei proiecte sociale ce se desfășoară în România.

 

În timpul evenimentului, reprezentații organizațiilor vor prezenta proiectele cu scopul de a informa viitorii donatori și mobiliza resurse financiare pentru implementarea acestora. Donația minimă recomandată pe proiect este de 20 Euro. Participanții pot alege să doneze pentru un proiect sau pentru toate cele trei proiecte.

 

Înscrie-te la Cercul Donatorilor Italia aici.

 

Pentru cine pot da o mână de ajutor?

Asociația Eu și Endometrioză

 

Proiectul „Endometrioză – de la adolescenta de astăzi la femeia de mâine” prin sesiuni de informare și discuții vizează sensibilizarea și educarea a 2,000 de tinere cu privire la endometrioză, efectele acesteia asupra sănătății femeilor, recunoasterea simptomelor și a ceea ce trebuie făcut. Asociația prevede parteneriate cu  20 școli din România.

Asociația Enable Emotions

 

Proiectul „Caravana terapeutică” își propune să combată prejudecata conform căreia „Dacă mergi la psiholog, ești nebun” și să reducă rezistența oamenilor la psihoterapie, oferind pentru 2,000 de persoane două sesiuni gratuite de dezvoltare personală și psihoterapie în 10 orașe din România.

Asociația EduBuzz Augustin 

 

Proiectul „Gust în Augustin” este adresat copiilor din satul Augustin, județul Brașov. Programul combină nevoia unei alimentații sănătoase a 50 de copii cu educația pentru sănătate, mediu și cunoștințe de bază despre geografie, istorie și cultură internațională. Prin ı̂ntâlniri cu bucătari, experți nutriționiști sau din domeniul permaculturii, copiii vor învață despre alimentație, vor pregăti mâncare caldă și amenaja și ı̂ntreține o seră.

Organizatorii evenimentului de strângere de fonduri Cercul Donatorilor Italia sunt voluntarii din GRASP Milano în parteneriat cu The Funding Network, asociațiile Propatria (Roma), Primo Passo (Torino), Romanian Diaspora Funding Network și cu susținerea companiei Eurovasilas, partener principal GRASP Milano.

Cum funcționează Cercul Donatorilor Italia și cum pot dona?

  • Participă online la eveniment pe 28 octombrie de la 19.30 la 21.30 ora Italiei
  • Vei asculta prezentările proiectelor și poți pune întrebări în scris reprezentanților acestora
  • Membrii publicului nu vor fi văzuți sau auziți, așa că nu-ți face griji dacă nu ai video sau microfon
  • Participi la licitația din timpul evenimentului, menționând în scris în casuța de „chat” cât anume vrei sa donezi
  • După eveniment, iți vom pune la dispoziție două modalități de plata, prin transfer bancar sau prin plata cu cardul și ai timp două săptămâni să faci transferul.
  • GRASP Milano redirecționează 100% din sumele donate către asociațiile ce au prezentat proiectele
  • Ești ținut la curent cu progresul proiectelor și după cel puțin 12 luni primești un raport pentru fiecare proiect  pentru care ai donat.

 

Înscrie-te la Cercul Donatorilor Italia aici: https://www.crowdcast.io/e/cercul-donatorilor-3/register

DONEAZĂ CU CARDUL

Plata cu cardul se efectuează în Euro. În cazul în care cardul tău este emis într-o altă moneda decât Euro, emitentul cardului tău va face conversia în Euro în automat în momentul plății. Plata este prin sistemul Stripe care acceptă și cardurile Postepay.

Semnează .