Comunicat de presă – Conferința Anuală GRASP

GRASP Copenhaga organizează Conferința Anuală GRASP, cu tema “Career Crossroads”. Evenimentul va avea loc pe 20 noiembrie, la Copenhaga, fiind cea de-a 12-a ediție. Scopul acestei conferințe este de a aduce în discuție paradigme şi provocări în carieră, într-o piață a muncii competitivă şi globală, în care limitele geografice nu mai constituie un impediment. Conferința, deşi este organizată în limba engleză și se adresează unui public variat, a pornit de la realitățile cu care comunitățile de români din diaspora se confruntă pe piața muncii. Invitat special al acestei conferințe este Ambasadorul României în Regatul Danemarcei E.S. Alexandru Grădinar. Ambasada României rămâne un partener solid al organizației GRASP și își consolidează rolul său în comunitatea de români din Copenhaga.

Evenimentul este structurat în două paneluri importante, având pe lângă acestea sesiuni de workshop și networking pentru tinerii profesionişti care vor participa la conferință.

Primul panel, ’’THE REALITY PANEL’’ explorează noi modele și abordări pentru dezvoltarea tinerilor în cariera alături de Chris Crespo, Co-fondator al revistei Nordic Fintech and Fast Forward Banking, fascinat de inovație și tehnologie și de intersecția acestora cu serviciile financiare, societate și cultură. Acestuia i se vor alatura:

  • Ana Todor, Solutions Architect;
  • Daniel Bokor, antreprenor şi fondator al 20 Grams Specialty Coffee Shop;
  • Anton Vorobets, fondator și CEO al Fortitudo Technologies; un start-up fintech care oferă tehnologii de investiții noi, precum și consultanță;
  • Martin B. Justesen, fondator al Copenhagen School of Entrepreneurship și al SUND Hub.

Al doilea panel, ’’BURNING BRIGHT OR BURNING OUT’’ se focusează pe barierele în împlinirea potențialului în carieră, precum și pe provocările legate de sănătatea mintală în contextul pandemiei de COVID-19. Ștefan Cibian, Președinte GRASP, va modera această sesiune şi îi va avea invitaţi pe:

  • Andrei Kurtuy, CCO și unul dintre co-fondatorii Novorésumé, o companie care își propune să lupte împotriva șomajului, oferind ajutor pentru obținerea unei cariere împlinite;
  • Maria Duduman, antreprenor social și fondator al Fă Bine!;
  • Cristina Tatomir – Head of People and Organisation la Phase One;
  • Ana Afteni, director HR al Reckitt.

Pentru că evenimentul se dorește unul dinamic, pe langă cele două paneluri cu speakeri importanți din HR și antreprenoriat, la conferință participanții vor avea ocazia să deprindă și abilități practice în cadrul sesiunilor de workshop:

  • Design thinking și cum să vă planificați pașii în carieră facilitat de Sandra Wdowiak, User Experience Designer la Pandora
  • Modele de coaching pentru dezvoltarea personală și profesională facilitat de Mihaela Popa, Training Project Manager la Global Wind Organisation şi Coach.

Înscrierile sunt deschise până în ziua conferinței și se pot face atat online cât și la intrare doar până la ora 9:30am.

Conferința Anuală GRASP, cu tema “Career Crossroads” este sponsorizată de către McKinsey & Company, 20 Grams, evolvT, RoFooD, Wayris, Novorésumé, Beauty By Angela, Phase One și Queen’s Delight.


Despre GRASP

GRASP (Global Romanian Society of Young Professionals) este o organizație globală non-profit și nealiniată politic, formată dintr-o rețea de tineri profesioniști români de pretutindeni care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştinţe şi expertiză. Unul dintre proiectele emblemă ale organizației este România 2020. În cadrul acestui proiect se organizează o conferință anuală prin care se identifică o problemă pertinentă într-un sector specific din România, reunind tineri profesioniști, experți și studenți cu arii diverse de expertiză, scopul fiind identificarea de soluții. Conferința se desfășoară anual în alt oraș unde activează reprezentații locale ale organizației, edițiile trecute având loc la Copenhaga, Paris, Londra, Amsterdam, București, Boston și Budapesta.

Informaţii suplimentare despre GRASP găsiţi la: http://www.mygrasp.org.

Persoană de contact: RADU TRĂSCĂU
Email: radu.trascau@mygrasp.org

Tags: