Start Up Your Idea

Elevator pitch, model de business, inovație, strategie de marketing sunt toate concepte cu care te-ai familiarizat, dar încă ai nevoie de sfaturi pentru a crea un plan de afaceri viabil. Dacă ai o idee de start-up, dar încă fără un plan de afaceri bine conturat, GRASP te provoacă la un nou start la cea de-a treia ediție Start Up Your Idea.

Alături de antreprenori de succes precum Peter Barta (Director Executiv Fundația Post Privatizare), Roxana Damaschin-Ţecu (Enterprise Development Director pentru Europa Centrală și de Est în cadrul NESsT), Deneș Lenard (fondator și Director & Client Service Webfoo) și Mihai Marga (fondator și Director de Creație Webfoo) vei testa viabilitatea ideii tale și o vei transforma într-un business plan solid.

De-a lungul celor trei zile, vei dezbate, construi și îți vei vinde conceptul, iar la final vei pleca cu un model de afacere „ready to use”.

Dacă vrei să ne întâlnim între 27-29 iulie la Bran (Inn on Balaban), trimite-ne până pe 15 iulie 2012 (inclusiv) un CV și ideea ta de start-up dezvoltată pe schema din documentul atașat la adresa startupyouridea@mygrasp.org .

După terminarea programului, vei intra în comunitatea Start Up Your Idea. Pe lângă cele două sesiuni anuale de worshopuri, programul presupune întâlniri periodice cu toți participanţii ediţiilor precedente şi un sistem de mentoring care să-i ajute pe tinerii antreprenori să implementeze ideea de start-up.

Încurajăm participarea la eveniment a echipelor de 2, maxim 3 fondatori pe o idee. Participanții cu start-up-uri individuale sunt, de asemenea, eligibili. De asemenea, această ediție a programului ȋncurajează idei din domeniul antreprenoriatului social: idei de start-up-uri atât pentru profit, cât si non-profit, care reprezintă o inovație majoră şi care au un impact pozitiv asupra comunităților ȋn care se desfaşoară.

Taxa de participare la eveniment este de 250 RON/persoană și include masa, cazarea și materialele de training.

Primele două ediții Start Up Your Idea au adus împreună 18 idei din educație, coaching&training, turism, IT, antreprenoriat social, film, consultanță cu antreprenori ca Adrian Amariei, CEO & Fondator Axonite, Simona Baciu, Președinte Școala Internațională Cluj, Peter Barta, Director Executiv Fundația Post-Privatizare, Dan Dimăncescu, CEO & Preşedinte BEH, LLC, Florica Neagu, Director Judetean BCR Prahova, Ovidiu Şandor, CEO ModaTim Investment.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Petrom, membru OMV Grup, şi a partenerilor Leaders, Educativa, Radio France International (RFI), Radio România Actualităţi, Radio România Internaţional, Adevărul, ŞtiriONG, Hipo.ro, România Pozitivă, BestJobs, PTIR (Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România).

Urmărește-ne pe facebook și află ce noi antreprenori de succes se alătură Start-Up Your Idea!

Tags: