Mentorship for Success

De câte ori ai simțit nevoia până acum de a avea pe cineva lângă tine care să îți ghideze pașii către succes? Un sfat primit la momentul potrivit, un imbold spre depășirea propriilor limite sau o încurajare fac parte din drumul sinuos către realizarea chiar și a celor mai îndrăznețe vise!

Până pe 20 mai 2012 te provocăm să aplici pentru unul dintre cele 50 de locuri din cadrul programului de mentorat Mentorship for Success. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un CV însoțit de formularul de înscriere completat pe adresa de e-mail mentorship@mygrasp.org. Aplicațiile trebuie să reflecte atât viziunea ta pe termen scurt și mediu în ceea ce privește propria evoluție academică sau profesională, cât și relevanța pe care o acorzi unui program de tipul mentor/mentorat. Formularele de aplicație pot fi descărcate de pe www.mentorship.mygrasp.org.

În ediția 2012, Mentorship for Success se axează pe domeniile: Business, Comunicare/Jurnalism, Inginerie/IT, Medicină, Arte, Arhitectură/Urbanism și Științe Politice. Odată admis în program, vei forma o echipă cu un mentor din domeniul de activitate ales, punând bazele unei relații personale și profesionale axate pe transferul de cunoștințe și expertiză, pe o perioadă de 6 luni. Împreună cu acesta veți stabili pașii corespunzători pentru a concepe un plan de acțiune realist, finalizat cu rezultate concludente pe termen mediu. Ediția 2011 a programului Mentorship for Success s-a dovedit a fi un real succes, adunând la un loc 19 mentorați, elevi și studenți din România care au dorit să investească în dezvoltarea lor profesională și personală, alături de 20 de mentori cu pregătire internaţională în domenii diverse: ştiinţe politice, ştiinţe economice, relaţii internaţionale, antropologie, project management, comunicare. De asemenea, cele 3 workshop-uri de personal branding, career coaching și leadership destinate mentoraților au fost menite să le deschidă orizonturile și să îi ajute în procesul de învăţare şi dezvoltare.

Dacă vrei să ne cunoști și să afli mai multe despre ce înseamnă mentoratul și programul Mentorship for Success, te așteptăm la evenimentul de lansare a acestei ediții care va avea loc pe 10 mai, 17:30, la Orange Concept Store București. Vei avea ocazia să te întâlnești cu o parte dintre mentorii care se vor implica în program, în cadrul unui eveniment dedicat tuturor celor interesați de ideea de mentorat!

Mentorship for Success este un program GRASP ce oferă tinerilor români cu potenţial, sprijin în formarea unei viziuni de succes şi acces la resurse şi informaţii cu privire la oportunităţile de studiu şi carieră din România şi/sau din străinătate. Prin susținerea relației dintre un mentor şi un mentorat ajutăm viitoarea generaţie de lideri să promoveze interesele României la nivel global. Programul este conceput să completeze educaţia formală prin punerea în contact a mentoraților cu români realizaţi care împărtăşesc valori şi ţeluri similare cu ei şi care doresc să se implice în mod direct în creşterea profesională și personală a acestora.

Pentru a afla mai multe detalii despre pașii către un viitor de succes ne poți urmări activitatea pe mentorship.mygrasp.org sau pe pagina de Facebook. Pentru orice întrebări sau sugestii așteptăm să ne scrii pe adresa: mentorship@mygrasp.org.

Programul este sponsorizat de BCR și KPMG și realizat cu sprijinul: Orange Concept Store, Centrul de Consiliere și Orientare Profesională al SNSPA (CeCOP), Gala Societății Civile, Uniunea Studenților din România (USR), Organizația Studenților Mediciniști Cluj (OSM), Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT), Societatea Studenților Europeniști Cluj, Organizația Studenților Economiști Cluj, Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Parteneri media: RFI România, Radio România Actualități, Radio România Internațional, Cariereonline.ro, Hipo.ro, Lume Bună, ȘtiriONG, România Pozitivă, BestJobs, BestResource, Inspire Business (BizCamp).

Tags: